Partners

Toepeneuze werkt samen met 3 fantastische partners

Van een hobby naar een droomjob!

Jarenlang nam Sandy foto’s met haar gsm en kleine digitale camera’s zoals waarschijnlijk zovelen onder ons. De passie die ik ontwikkelde gaf me een echte voldoening, mooie foto’s die een moment vastleggen.
De nieuwsgierigheid naar compositie, licht en creativiteit brachten haar verder. Toen besliste ze om enkele opleidingen te volgen en werden haar ogen geopend naar al de mogelijkheden die ze kon en wilde uitproberen.
In het begin waren het voornamelijk vrienden en familie die ze voor haar lens bracht. Maar dan werden het vrienden van vrienden en nu kan iedereen die dit wenst bij haar terecht voor TOP foto’s. Nieuwsgierig? Surf naar www.fotografiesandy.be/

Wij zijn een jong en dynamisch verhuurbedrijf gelegen te Dendermonde en specialiseren ons vooral op tuinfeesten, communiefeesten, lentefeest, kinderfeest, babyborrel, verjaardagsfeest of familiefeest..
Vandaar dat onze naam er ook naar verwijst. Voor ieder feest of gelegenheid kunt u Springkastelen, Feesttenten en allerhande feestmaterialen zoals borden, tassen, glazen, bestekken ed. bij ons huren.
Omdat we volop in groei zijn, breiden we langzaam maar zeker uit.
Aarzel dus niet om af en toe een kijkje te nemen op onze website.

VZW Sarakasi is een circusatelier met zijn werkingsgebied in het arrondissement Dendermonde. Zij zijn lid van circusvlo, de vrijetijdswerking van het Vlaamse Circuscentrum.

Sarakasi probeert op allerhande manieren kinderen en (jong)volwassenen in de wijde omgeving van Dendermonde met circus in aanraking te laten komen.

Naast ons wekelijks lessenaanbod kan je bij Sarakasi ook materiaal huren en gaat Sarakasi op verplaatsing voor het geven van initiaties, workshops, kampen, …

Een initiatie is voor kinderen, jongeren en volwassenen die weinig of geen ervaring hebben met circus. Het is als het ware een eerste kennismaking met het materiaal van de circusartiesten!
Op een initiatie brengen wij dan ook allerhande materiaal mee: evenwichtsmateriaal (loopbal, loopton, slap touw, eenwielers,…) en jongleermateriaal (kegels, ballen, flowersticks, diabolo’s, …).

Wenst u meer info.
Neem dan zeker een kijkje op www.sarakasi.be